konference om den globale dimension i undervisningen

Den 7. november samler vi eksperter, praktikere og beslutningstagere inden for global undervisning og bringer også erfaringer fra vores nabolande på banen.

Formålet med dagen er at dele viden og inspiration og samtidig bidrage med anbefalinger, som kan spille ind i den debat, der netop nu foregår om udviklingen af folkeskolen. Konferencen afholdes på et tidspunkt, hvor der er lanceret både en ny folkeskolereform og en ny læreruddannelse, og det skaber nye muligheder og udfordringer for global undervisning.
I løbet af dagen vil oplæg fra eksperter og praktikere belyse feltet fra forskellige vinkler og give input til det videre arbejde med at sikre den globale dimension som en væsentlig del af dags-ordenen i fremtidens folkeskole.
Konferencen afholdes af Timbuktu Fonden i samarbejde med O3V, IBIS, Salaam, UCC og Globale Skolepartnerskaber og med støtte fra Danidas Oplysningsbevilling.

 

Se program og tilmelding

What if learning was about knowledge and also about doing, being, interacting with others and changing the world?

What if formal learning was enjoyable, hands-on and relevant to life outside school while addressing the problems of our world?

What if education systems prepared learners to become responsible citizens, recognize and solve local problems...

Then we would be educating for a more sustainable future

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.