Kan kloden klare forbruget?

Henvisninger
Link og litteratur om Kan kloden klare forbruget?

Godt nok frygter vi i dag kineserne og inderne for deres vækst, deres evne til at tage vores jobs og deres belastning af miljøet, og godt nok frygter vi de fattige afrikanere, som nøden i stigende omfang kan tvinge på vandring mod Europa. Men det er naturligvis hos os selv, det afgørende problem har bolig.

LIMACOP20/CMP10

Ministerial Declaration on Education and Awareness-raising adopted at UN Climate Change Conference

Læs mere...

København oversvømmes af klimaarrangementer

Frem til at FN's klimapanel IPCC offentliggør sin 5. hovedrapport om klimaets tilstand, huser København tusindvis af verdens førende forskere, politikere og forretningsfolk,

Læs mere...

Hovedpunkterne i FN's klimapanels rapport

FN's klimapanels femte hovedrapport 'Climate Change 2014' sammenfatter den nyeste viden om Jordens klima og den globale opvarmning. Budskabet er langt hen ad vejen det samme som i de tidligere statusrapporter fra panelet. Men tonen er skærpet, og de videnskabelige data vejer endnu tungere end før.

Læs mere...

Halvdelen af verdens vilde dyr er forsvundet på 40 år

Bestanden af vilde dyr på kloden er gået ned med 52 procent. Det er hurtigere end forventet, lyder det fra WWF. Antallet af fisk, padder, pattedyr og krybdyr skrumper ind med en hastighed, som er langt hurtigere end hidtil antaget. Det viser en ny rapport fra WWF Verdensnaturfonden.

I løbet af blot 40 år er dyreriget på kloden samlet set blevet 52 procent mindre.
Og ifølge rapporten Living Planet Report er menneskeheden den helt store synder, for mennesket driver rovdrift på naturen.

Læs mere...

What if learning was about knowledge and also about doing, being, interacting with others and changing the world?

What if formal learning was enjoyable, hands-on and relevant to life outside school while addressing the problems of our world?

What if education systems prepared learners to become responsible citizens, recognize and solve local problems...

Then we would be educating for a more sustainable future

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.